Het ‘Bird Service’ toeristenbureau

Ons bedrijf is onafgebroken actief op de markt sinds 1990, dat wil zeggen vanaf de val van het IJzeren Gordijn in Europa. De naam ‘Bird Service’ is afgeleid van onze eerste activiteiten, namelijk vogelspottochten, die we tot op de dag van vandaag voortzetten.

In 2002 kwamen we op het idee om voor het eerst fietstochten langs de Dunajec-route te organiseren en dat bleek een groot succes. In de jaren daarna hebben we ons aanbod uitgebreid en nu zijn we een van de grootste touroperators actief in Centraal-Europa. Ons logo is een gestileerde, fantasierijke vogel. Fietswielen zijn verwerkt in dit logo.

Ons kantoor is gelegen in het historische centrum van Krakau, op slechts een steenworp afstand van het Grote Markt Plein en de hotels waar we onze gasten ontvangen. Het gehele kantoorpersoneel spreekt Engels. De fietsenstalling en bergingen bevinden zich op Klimeckiego 14 (beursterrein Chemobudowa) in de buurt van de Vistula-fietsroute. Er is een groot gebied waar u een fiets kunt uitproberen en uw auto gratis kunt parkeren gedurende de hele reis.

 

Is het kopen van reizen bij Bird Service veilig?

Sommige mensen, vooral van vergelegen landen, twijfelen misschien of het de moeite waard is om de organisatie van een fietsvakantie toe te vertrouwen aan een Pools bedrijf. U kunt op ons vertrouwen – wij zijn een betrouwbaar kantoor. Wij verkopen reizen aan duizenden klanten en onze diensten worden gebruikt door vele touroperators. U kunt ten alle tijde contact met ons opnemen via E-Mail, telefoon of facebook.

Wat belangrijk is (vanuit juridisch oogpunt), is dat Bird Service een erkend toeristisch kantoor is dat opereert op basis van de Poolse wet inzake toeristische diensten en de wet van de Europese Unie. We hebben een verzekeringsgarantie die elk jaar wordt verlengd. Ons bedrijf is ingeschreven in het overheidsregister van touroperators (screenshot van de inschrijving is Opens external link in new windowhier te zien). Bovendien is er sinds 2017 een aanvullende verzekeringspijler in Polen: het Toerisme Garantiefonds. Uw betalingen zijn volledig veilig.

Ongeacht de formele juridische zekerheid, is het duidelijk dat we geven om de beste reputatie. Duizenden tevreden klanten hebben al geprofiteerd van onze diensten. Positieve recensies zijn te vinden op TripAdvisor.

Like onze Opens external link in new windowEngelse Facebook-pagina, u vindt er veel nieuws en uitgebreide fotogalerijen en video’s van onze reizen.

Office team

Maciej (Matthias) - bedrijfseigenaar
Bartek (Bartel)
Fryderyk (frederik)
Andrzej (Andries) - fiets monteur