Cycle maps

Zelfstandig dwalen op de fiets vereist een goede kaart van fietspaden. Speciaal voor de klanten van onze meest populaire reizen in Polen, drukken we onze eigen - gedetailleerde en handige fietskaarten af. Ze zijn gemodelleerd naar de populaire uitgaven van de "bikeline" -serie. De kaarten zijn geschaald in 1:75000 formaat. Ze bevatten aanvullende gedetailleerde overzichten van de stad. Routes zijn gemarkeerd met duidelijk gekleurde lijnen. U herkent ze gelijk, ze verschillen in oppervlakte, verkeer, betekenis (hoofdroute, varianten, stijgen, enz.). De inhoud is duidelijk, zonder onnodige details. U kunt gemakkelijk uw weg vinden in een onbekend land.
Als u de kaart voor aankomst wilt zien en voordat u besluit een reis te boeken, sturen we deze graag per post naar u toe.
We hebben momenteel de volgende kaarten:

Dunajec fietspad - route van onze meest populaire reis. We bieden momenteel de 3e editie aan die in juni 2019 is gedrukt. Het beslaat een groter gebied (van Zakopane tot Krynica en Nowy Sącz) en een reeks nieuw aangelegde fietspaden en bruggen.

Comfortabele fietspaden in de valleien van Wisla en Nida - editie maart 2019. Een grote kaart met tourroutes De Wisla comfort en Wisla en Nida - comfort & wellness. Deze routes zijn nog niet helemaal populair, maar we zijn er zeker van dat als je eenmaal deze kaart hebt uitgevouwen en de verre route door dijken, de veilige rit door het centrum van Krakau en het prachtige aanbod van hotels ziet, je zeker ook voor deze reizen wilt kiezen.

 

 

Om ze te ontvangen, ook als u meer exemplaren nodig heeft, voor vrienden, fietsclubs enz. - stuur een e-mailverzoek naar Opens window for sending emailmaps@bird.pl